onze Diensten

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze diensten, als u vragen heeft over een specifieke situatie, bijzondere omstandigheden of opzoek bent naar professioneel advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Beschermingsbewind

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en beschermen van cliënten die door omstandigheden niet, of tijdelijk niet in staat zijn om aan hun financiële en administratieve verplichtingen te voldoen.

Intake gesprek

 Meld uzelf of uw cliënt direct aan voor een intake gesprek.

Wat is beschermingsbewind?

Onderbewindstelling is een wettelijke beschermingsmaatregel om mensen die niet of tijdelijk niet in staat zijn hun financiële belangen te behartigen of daardoor een problematische schuld hebben opgebouwd te beschermen. Er dient op dat moment een bewindvoerder ingeschakeld te worden om deze persoon te begeleiden met het op orde krijgen van de administratie en het afbetalen van de schuldeisers. De bewindvoerder beheert de financiën en goederen van de cliënt, de cliënt kan op dat moment niet meer zelfstandig beslissen over bijvoorbeeld de verkoop van het huis of de aankoop van nieuwe goederen. De bewindvoerder is verplicht om ervoor te zorgen dat alle financiën en goederen op een stabiele en zo goed mogelijke manier beheert worden. Het doel van BureauFischer is altijd om cliënten met een tijdelijk onderbewindstelling te begeleiden naar een zelfstandige toekomst.

Mentorschap

Via mentorschap behartigt BureauFischer zowel de medische als sociale belangen van ouderen. Door persoonlijke aandacht en een uitgebreid netwerk is BureauFischer in staat om snel te schakelen in het belang van haar cliënten.

Kennismakingsgesprek

BureauFischer weet hoe belangrijk het vertrouwen, gevoel en persoonlijke contact bij het kiezen van een geschikte mentor is.

Vraag daarom een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Wat is mentorschap?

Mentorschap is een beschermingsmaatregel voor mensen die niet in staat zijn hun immateriële belangen te behartigen. Het gaat hierbij om belangrijke keuzes over zorgbehandelingen, verpleging of begeleiding maar ook huisvesting bij een geschikte zorgwoning of instelling. De persoonlijke en sociale wensen van de cliënt staan bij BureauFischer altijd centraal bij het maken van belangrijke keuzes als mentor. De mentor is er ook om de cliënt te beschermen tegen fouten in een zorg of behandelingsplan, alle wijzigingen in de zorg of behandeling van de betrokkene dienen door de mentor goedgekeurd te worden. Als mentor streeft BureauFischer er naar haar cliënten te beschermen en een eigen en krachtige stem te geven.

Schuldhulpverlening

Het doel van BureauFischer is om samen met haar cliënten te werken aan een betere, schuldenvrije, toekomst. In goed overleg en onder begeleiding wordt altijd geprobeerd om de cliënt zo snel mogelijk zelfstandig het beheer over de administratie uit te laten voeren.

Rust & Overzicht

Bij schuldhulpverlening of budgetbeheer is het belangrijk dat er zo snel mogelijk overzicht komt in de inkomsten en uitgaven.

Wanneer u BureauFischer inschakeld maken wij zo snel mogelijk een budgetplan.

De eerste stap naar herstel!

Wij nemen de vaak enorme en onoverzichtelijke administratie over en zorgen dat deze weer op orde komt. Dit creëert voor de cliënten rust en een kans om het overzicht terug te krijgen. Het overzicht in de administratie is de eerste stap naar herstel.

© Copyright 2017 - 2018 BureauFischer | Website ontwikkeld door WAppChamp